Administratiekantoor Dronten

Welkom op de site van Administratiekantoor Dronten

U vind hier diverse administratieve diensten, wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit Dronten.

Hulp nodig bij Uw administratie? Bij Administratiekantoordronten weten zij er wel raad mee. Met meer dan 25 jaar ervaring,

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of gratis offerte.

onze services

Services

Boekhouding

Administratiekantoor Dronten geeft U zicht op Uw financiën en zorgt dat de actuele cijfers altijd voor handen zijn.

Als U zelf de administratie voert, kunnen wij tevens de controle hiervan verzorgen.

 

Onze administratieve dienstverlening is zeer breed te noemen. Met onze geavanceerde software verzorgen wij alle mogelijke rapportage's.

 

- Uw boekhouding

- Jaarrekeningen

- Opstellen tussentijdse rapportage's

- Het verzorgen van Uw aangifte's

- Hulp bij het aanvragen van financieringen

- Alle overige administratieve verplichtingen

 

Loonadministratie

Salarisadministratie vindt plaats op basis van de personeel administratie. Het uitgangspunt van de salarisadministratie ligt in de individuele arbeidsovereenkomst van de betreffende werknemer. Hierbij is men gehouden aan de kaders van een van toepassing zijnde Collectieve Arbeids Overeenkomst en van Nederlandse wet- en regelgeving.

 

De bruto-netto berekeningen, controle van de salaris stroken en verwerken van de aanpassingen en beslagleggingen van de individuele personeelsleden moeten precies worden uitgevoerd.

Inkomstenbelasting

Voor uw inkomstenbelasting is er een totaaloverzicht nodig van alle inkomsten en andere belasting-gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld een eigen huis, een partner of hoge medische kosten.

 

Indien U klant bij ons bent voor de inkomstenbelasting kunnen wij U meenemen in de uitstelregeling, U hoeft dan niet voor 1 april aangifte te doen.

Omzetbelasting

Wanneer u omzet maakt bent u als zelfstandig ondernemer of zzp’er bijna altijd verplicht uw klanten omzetbelasting in rekening te brengen. Omzetbelasting wordt ook wel BTW (Belasting Toegevoegde Waarde) genoemd.

 

Uw administratie moet inzicht geven in hoeveel BTW u moet betalen. Daartoe moet u informatie bijhouden zoals facturen die u uitschrijft en moet betalen, uitgaven en ontvangsten en het privégebruik van goederen en diensten.

Vennootschapsbelasting

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een bv of nv? Dan moet u voor uw bedrijf aangifte vennootschapsbelasting doen. Ook stichtingen en verenigingen moeten soms aangifte vennootschapsbelasting doen.

 

De vennootschapsbelasting is een belasting over de winst in een boekjaar. Vaak is dat boekjaar gelijk aan het kalenderjaar. Maar een gebroken boekjaar (bijvoorbeeld van mei t/m april) is ook toegestaan.

 

Het boekjaar voor de aangifte vennootschapsbelasting moet gelijk zijn aan het boekjaar in de statuten van de vennootschap.

Loonbelasting

Administratiekantoor Dronten verzorgt alle belastingaangiften: Voor de loonbelasting maken wij gebruik van de modernste software en - in de meeste gevallen - elektronische gegevens uitwisseling met de Belastingdienst, zodat de aangiften snel en efficiënt kunnen worden afgewikkeld.

Laatste nieuws

Gratis offerte

Via administratiekantoordronten.com kunt u eenvoudig offertes aanvragen.

 

 

Groei

Met onze software kunt u heel gemakkelijk, snel en efficiënt uw boekhouding doen, facturen aanmaken, relaties beheren, de voorraadadministratie bijhouden en het verkoopordertraject beheren. Geen ingewikkelde oplossingen, maar gewoon makkelijke software waar u moeiteloos mee kunt werken.

Bespaar geld

Wij adviseren de beste manier dat past bij uw boekhouding. U kiest het pakket dat bij u past bestaande uit standaard werkzaamheden tegen een scherpe prijs. U zult nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Samen online werken

Het grote gemak van online boekhouden is dat u niet meer aan een vaste plek gebonden bent. U kunt online uw boekhouding doen waar en wanneer u wilt en waar en wanneer het u uitkomt!

ons Team

Richard

Directeur

 

Directeur van administratiekantoor Dronten. Met meer dan 25 jaar ervaring in de financiele dienstverlening besloot hij eind 2009 om voor zichzelf te beginnen.

Els

Medewerker

 

Danny

Medewerker

 

Lars

Medewerker